Tóth Zoltán András

Érdeklődésem az ember, és az emberi viselkedés megismerése iránt már gyermekkoromban kialakult, amikor külföldi nyaralásaink során, (akkor még) a nyelvismeret hiánya miatt más kommunikációs eszközökre kellett hagyatkoznom.

Később biztosítási tanácsadóként, a vendéglátás és a szállodaipar különböző területein különböző országokban, kultúrákban szerzett tapasztalataim még kiváncsibbá tettek. Ezen felül életem meghatározó kérdése volt, hogy hogyan tud az ember harmónikus, örömteli, egymást építő párkapcsolatot kialakítani.

Kerestem azokat a tudományokat, amelyek lehetőséget adtak ezen kérdések megválaszolására. Így kezdetem el az asztrológiát és a nummerológiát tanulmányozni. Egyre több ember kérte ki a tanácsomat, véleményemet, de igazán akkor állt össze a kép, amikor 2016-ban megismerkedtem az energiagyógyászattal és megnőtt a spirituális érzékelésem.

Tevékenységeim során az intuiciót és a tudományos ismereteket összhangban alkalmazom, így holisztikus szemlélettel tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

 

Amiben én tudok segíteni:

– számmisztikai elemzés

– életvezetési tanácsadás

– pár- és intimitásterápia

– energetikai kezelések

Zoli profil