Spirituális és Jóga Találkozók

Spirituális és Jóga Találkozók

Hogyan született meg a Svájci magyar Spirituális és Jóga Találkozó ötlete?

Akkoriban nagyon nem voltam jól…távol a családomtól, hazámtól, minimális emberi kapcsolattal, gyári munkával, testi és lelki betegségekkel. Tudtam, hogy szükségem van pozitív feltöltő energiákra. Ha Magyarországon lettem volna, nagyon sok tanfolyam, elvonulás, meditáció közül választhattam volna; de itt, mivel nem beszéltem jól németül, leszűkültek a lehetőségeim.

Egy Buddhista Templomban kötöttem ki, és meditáltam… Csak ültem a térben, és vártam az Égiek üzeneteit…

Ezt kaptam. Hozzak létre egy olyan lehetőséget az “Enyéimnek”, ahova eljöhetnek töltődni, pozitív energiákat begyűjteni, hogy könnyebbé váljanak a mindennapjaik. Tehessék ezt meg a saját anyanyelvükön, egy kis magyar közösséget alkotva, egymást támogatva, erősítve.

Ez több, mint egy éve történt. Mára már fantasztikusan jól vagyok, és tudok és szeretnék is adni, hogy Ti is jól, vagy még jobban legyetek. Mindezt küldetésemnek érzem itt Svájcban.

A Találkozókat rendszeresen szeretném megtartani. A téma a jóga és azon módszerek köré épül, amelyekkel testi-lelki egészségünket növelhetjük. Minden előadó részben karitatív módon adja tudását, a karma- jóga szellemében, ezért a belépőnket alacsony áron tudjuk tartani.

Várunk Benneteket szeretettel!

Jóga a Találkozón