Svájci Magyar Spirituális és Jóga Központ

Hogyan született meg a Svájci Magyar Spirituális és Jóga Központ ötlete?

 

Akkoriban még nem tudtam, hogy miért vagyok itt Svájcban, mi a küldetésem; csak azt éreztem, hogy bármennyire is nehéz időszakon megyek keresztül, itt van dolgom.

Egy Buddhista templomban meditáltam, és kértem az Égiek útmutatását az életemre vonatkozólag. Ezt a feladatot kaptam. Azt éreztem, hogy ki kell alakítanom egy olyan magyar közösséget, ahol pozitív energiákkal töltekezhetnek az itt élő magyarok.

Az érzést gondolatok követték, és beindult a vonzás, teremtés folyamata.

Több, mint egy év kellett hozzá, hogy minden mozaikdarab a helyére kerüljön. Megtaláltam “A Helyet”, az Oberbuchsiteni Keyoga Studiot, ahol fantasztikus vendégszeretetben volt részünk 2021. jún. 12-én, az I. Svájci Magyar Spirituális és Jóga Találkozón, ahol Központunk működését elkezdhetjük egy csodás, Alpokra néző jógatermben. “Véletlenül” a tulajdonos elvezetett logónk megalkotójához, amit hálásan köszönünk. Csodás emberekkel ismerkedtem meg, akik odaadó munkájukkal segítették a Találkozón résztvevőket.

Majd 2021. novemberében egy újabb lehetőséget kaptunk egy pici, de szeretettel teli hobby-szobában, amely által új teret kaptunk tevékenységeinkre.

Egy Csoda vált valóra. Minden nap hálával gondolok arra, hogy az Égiek engem választottak ki erre a feladatra.

Tiszta szívvel, szeretettel teszem a dolgom. Várlak Benneteket tanfolyamainkra, rendezvényeinkre, jóga óráinkra; töltődjetek, gyógyuljatok, tanuljatok magyar nyelven, Svájcban.