Bozó Anna

Több, mint 10 éve kerültem kapcsolatba a spirituális világgal. Azóta rendszeresen gyakorlom a jóga és meditáció különböző fajtáit. 
Egy nyitott, pozitív, energiabomba vagyok, akinek fontos a mentális egészség és a tudatosság gyakorlása. Az Élet a fő tanítómesterem, de az útkeresésben terapeuták és tanítók is támogatnak. Különböző önfejlesztő kezelésekre járok tisztulni, fejlődni, feltöltődni. Az évek során világossá vált számomra, hogy nem elég csak megtalálni azt a segítőt, módszert, aki/ ami feltárja a probléma gyökerét, hanem bátran bele kell állni a feladatba, folyamatosan változni, változtatni, rendszeresen részt venni a tanfolyamokon, majd az ott tanultakat a mindennapi életünkbe is bevinni, hasznosítani. Idő, türelem, kitartás…ami meghozza a gyümölcsét. Így sikerült nekem is komoly személyiségfejlődésen átmennem, hogy boldogabb, teljesebb Èletet élhessek. 
A Főnix Központ tanulója vagyok, Életvezetési tanácsadó szakon és emellett elkezdtem ismerkedni az Acces eszközeivel is. Szeretek emberek között lenni és épp ezért nagyon hálás vagyok, hogy a Svájci Magyar Spirituális és Jóga Találkozók koordinátoraként tevékenykedhetek.